Privatøkonomi

3 tips til at spare penge i din hverdag

Vil du gerne spare flere penge i din hverdag, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an, kan det være, at disse tre tips kan være med til at hjælpe dig godt på vej.

Læs om hvad er borrelia her.

Tænk over hvor du handler ind

For det første kan det være en rigtig god idé at tænke lidt mere over, hvor du vælger at handle ind. Der er jo stor forskel på priserne i de mange danske supermarkeder, og derfor er det jo heller ikke helt uden betydning, om du vælger at handle ind i Irma eller i Netto. Derudover skal du også tænke på, hvilke mærker du køber, når du handler. Her er der igen stor forskel på, om du fx køber premium produkter, eller om du køber supermarkedets eget private label.

Sammenlign altid priser inden du køber større ting

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at gøre det til en vane at sammenligne priser på ting, der koster lidt mere. Fx når du skal have dig en ny mobil, kan det være en god idé at kigge på priser fra flere forskellige forhandlere, så du ikke ender med at give alt for meget for den. Der kan jo være op til 1.000 kroners forskel på at købe din ny iPhone det ene eller det andet sted. Og kan du spare 1.000 kroner på lige at indhente flere priser, er det jo værd at gøre.

Undgå at få oprettet for mange abonnementer

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du undgår at oprette for mange abonnementer. Der er mange husstande, der har abonnementer på en lang række tjenester, og ofte kan de ikke engang huske alle de tjenester, de abonnerer på med et fast månedligt beløb. Derfor kan det være en god idé jævnligt at gå dine abonnementer igennem for at finde ud af, om du skal opsige et par af dem. Her kan det fx være en god idé at kigge på, hvor ofte du bruger abonnementet. Hvor tit kommer du lige ned i det fitnesscenter, eller hvor ofte gør du rent faktisk brug af dit HBO Nordic abonnement?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.