Blog

Kan det svare sig at købe kaffe ved grænsen?

Elsker du at drikke kaffe, og laver du den selv, kan det være, at du på et tidspunkt har tænkt på, om det kan svare sig at købe kaffe i Tyskland. Det kigger vi nærmere på her.

Du kan også finde Tassimo kaffekapsler online her.

Ofte ikke køreturen værd

Selvom der er mulighed for at spare penge på nogle mærker inden for kaffe ved grænsen, er det langt fra køreturen værd for langt de fleste danskere.

Med mindre turen er for at købe en masse andet også, bør du ikke køre til grænsen for at købe din kaffe, hvis det kun er for kaffens skyld. Så kan det ikke svare sig. Så kan du jo lige så godt købe din kaffe i et supermarked herhjemme og dermed lægge pengene i en dansk butik.

God kaffe kan ikke købes ved grænsen

Bruger du ikke bare hvilken som helst kaffe derhjemme, er det også vigtigt at være opmærksom på, at det er et meget begrænset udvalg af kaffe, som de sælger i grænsebutikkerne. Er det en særlig kaffebønne, du bruger, eller et særligt mærke, er det ikke sikkert, at du overhovedet kan få det ved grænsen, og så kan det jo være ligemeget.

Derfor er det altid en god idé at finde ud af, om det overhovedet kan lade sig gøre at få din kaffe ved grænsen, eller om det ikke er et mærke eller en bønne, de fører der.

Gå efter kvalitet over kvantitet

Når det kommer til kaffe, er det jo også altid en god idé at gå efter kvalitet over kvantitet. Selvom du kan få meget billigt kaffe i grænsebutikkerne, er det ikke ensbetydende med, at der er tale om god kaffe. Og hvis du er glad for god kaffe, skal du nok finde et andet sted at købe din kaffe, da grænsehandel jo langt hen af vejen netop handler om kvantitet over kvalitet.

Der er så mange andre gode forhandlere af kaffe i Danmark, så der er nok gode chancer for, at du kan finde din kaffe et andet sted end ved grænsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.